Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 166 цифров ТВ тунер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    може да се постави в багажника на гърба на задната седалка примерно. само че е важно да е вертикална. тоест единия квадрат да е над другия. усилватели има отделно. по правило най-добрия усилвател е хубавата антена. ако антената ти е колкото химикалка, усилвателя много много няма какво да усилва.
    Има един чудесен модел който е много дискретен и по достоверни данни работи много добре !!!

Виждал съм BMW-та 5er с него (прозрачна правоъгълна лепенка с няколко проводника в нея )

е изкопах го тоя интернет ама такава не намирам да се продава ..... или поне не за по малко от 160 лв
    Last edited by tahi; d.m.y г., 17:19.
    sigpic
    Alfa Romeo 166 V6 Turbo
    FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

то ясно с пари как става. иначе тая за пробата може да се направи без пари от мостов кабел 2,5 квадрата.
      а на лепенка може много лесно да се направи. изрязва се в рекламна агенция от проводимо фолио /алуминиево примерно/ и се поставя върху прозрачно лепящо.
      точка

Comment

то ясно с пари как става. иначе тая за пробата може да се направи без пари от мостов кабел 2,5 квадрата.
        а на лепенка може много лесно да се направи. изрязва се в рекламна агенция от проводимо фолио /алуминиево примерно/ и се поставя върху прозрачно лепящо.
        не е лоша идеята колега ама трябва да намерим читав усилвател на сигнала

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:21 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Там сигурно много ще се екранира сигнала от ламарините. Започвам да се замислям за под някоя от броните. Но първо трябва да се пробва, че работи добре с такова антена, пък после ще и се намери място.
        мисля че най-високата точка е препоръчителна затова броните не са добра идея !!!
        sigpic
        Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

усилватели има. можеш да си ползваш тоя от купената антена или пък да пробвате с конрадския, но ако антената е калпава усилвателя няма да спаси работата.
          иначе съм правил и антена от пвц тръба ф50 и алуминиево фолио и си бачкаше супер в дециметровия обхват на място с много лош сигнал.
          точка

Comment

усилватели има. можеш да си ползваш тоя от купената антена или пък да пробвате с конрадския, но ако антената е калпава усилвателя няма да спаси работата.
            иначе съм правил и антена от пвц тръба ф50 и алуминиево фолио и си бачкаше супер в дециметровия обхват на място с много лош сигнал.
            колега аз съм по фината електроника чипове и т.н.
            с тв сигналите и антените съм малко на вие
            така че виждам че си по компетентен давай някакви варянти със схеми,рисунки и чертежи да пробваме
            sigpic
            Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

Извинявам се за спама, но някой запознат ли е дали това нещо може да се случи на навигацията на 147/ГТ ...
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                Извинявам се за спама, но някой запознат ли е дали това нещо може да се случи на навигацията на 147/ГТ ...
                ако има входящ видео сигнал !!! значи става
                Last edited by tahi; d.m.y г., 16:37.
                sigpic
                Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

Явно може... http://www.youtube.com/watch?v=X8CxNJH_2rk

Comment

Тук е обяснено как се прави.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Това го знам колега, само че това си е интерфейс, който си купуваш като кит, с упътване и всичко и си го монтираш, като в коментарите си пише цената, която е 300Евро ...

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Тук е обяснено как се прави.
                      Благодаря колега, довечера ще го разгледам подробно ...

П.С. отново се извинявам за разводняването на темата !
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Проблема е решен
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Проблема е решен
                            А усилвателя пропусна да покажеш:

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

евала ама се отдалечавате от краината цел
                              sigpic
                              Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

заел съм се с пробите ще имам данни от "експеримента" до края на деня
                                sigpic
                                Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

Working...
                                X